Total Commander


Grundlæggende er Total Commander (tidligere Windows Commander) et filhåndteringsværktøj, der giver dig to vinduer at arbejde med i stedet for Stifinders ene. Afhængig af den valgte visning giver Total Commander dig også umiddelbart mange af de oplysninger om filerne, som du med Stifinder kun finder ved at højreklikke og vælge Egenskaber.

En anden væsentlig forskel på Total Commander og Stifinder er, at Total Commander også er designet til tastaturbrug, hvor Windows generelt kun kan benyttes med en mus.

Har du tidligere (i de gamle DOS-dage) brugt programmet Norton Commander, vil du umiddelbart kunne anvende programmet, da Total Commander anvender mange af de samme genvejstaster.

Total Commander kan benyttes med alle versioner af Windows og kan som nævnt ovenfor erstatte mange forskellige programmer, der ligger og fylder op på din harddisk. Alligevel er Total Commander så kompakt, at det kun fylder en smule mere end en enkelt diskette (under 2 Mb), så du behøver altså ikke at investere i en større harddisk for at få plads til at installere det …

Men blot at se på Total Commander som en erstatning for Windows Stifinder, vil ikke være retfærdigt. Total Commander indeholder en mængde andre funktioner, der gør at det erstatter en hel række af programmer. Således er der f.eks. indbygget filoverførsel via parallelt kabel, der er indbygget en FTP klient (der endda også understøtter FXP (direkte overførsel mellem 2 FTP servere)), der er indbygget en ikonbjælke, hvor du kan oprette genveje til de programmer, du bruger mest og endelig er der også indbygget systeminformation, et multi-omdøbningsværktøj, mulighed for administration af netværkstilslutninger, associering af filtyper og pakkeprogrammer som zip, arj, lzh, rar, uc2, tar, gz, cab og ace.

Total Commander findes til alle versioner af Windows (endda også version 3.x), til Windows CE, Pocket PC og Smartphone.

Firmaer og foreninger (både enkeltbruger- og flerbrugerlicenser):

Som momsregistreret virksomhed får du i stedet for at forudbetale fremsendt en faktura med indbetalingskort (der tilllægges et mindre fakturagebyr).

Du skal her sende en email til total@totalcmd.dk med oplysning om registreringsnavn, det ønskede antal licenser samt fakturaadresse, virksomhedsnummer (SE-nummer) og evt. ordrenr, reference el. lign.

Typisk vil du så ca. 5 hverdage efter vi har modtaget din email modtage en registreringsfil via email sammen med installationsvejledning samt en faktura med posten.

En enkeltbruger licens koster DKK 250, en 5-bruger licens koster DKK 850, en 10-bruger licens koster DKK 1.600, en 20-bruger licens koster DKK 2.600 og en 30-bruger licens koster DKK 3.500

Skriv til os med det antal licenser, du ønsker en pris på. Licenser kan erhverves med lige nøjagtig det antal brugere, du har brug for. F.eks. en 7-bruger, en 53-bruger eller en 184-bruger licens.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s